Se întâmplă în Sodoma, locul păcatului suprem din Biblie: „Nu a mai fost așa ceva din 1948. Ceva se petrece, iar oamenii se tem”

Sodoma și Gomora făceau parte, se pare, dintr-un grup de cinci cetăți de la sud de Marea Moartă, pe atunci zonă de câmpie și este amintit în Biblie drept locul în care s-a născut cele mai mari păcate ale omenirii

Sodoma și Gomora făceau parte, se pare, dintr-un grup de cinci cetăți de la sud de Marea Moartă, pe atunci zonă de câmpie și este amintit în Biblie drept locul în care s-a născut cele mai mari păcate ale omenirii.

La Sodoma, în apropiere de marea Moartă, „o temperatură maximă de 49,9 grade Celsius a fost înregistrată” miercuri, un „record” de la crearea Israelului, în 1948, a precizat Biroul meteorologic israelian.

Temperaturile în sine nu ar fi fost o problemă atât de mare, dacă nu erau însoție de un număr foarte mare de incendii. Din păcate, mai multe focuri de o intensitate variabilă au izbucnit în teritoriile cele mai calde ale Israelului. Mai multe localități au fost evacuate din cauza riscurilor la care se expuneau cetățenii, a explicat purtătorul de cuvânt al ministerului Securității interne, Tal Volvovitch. Cauzele cele mai probabile din cauza respectivelor incendii au fost actele de neglijență, ale căror consecințe au fost amplificate de ”temperaturi ridicate, secetă și vânturi”, a continuat Volvovitch, citat de Playtech.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri