Se întâmplă în Sodoma, locul păcatului suprem din Biblie: „Nu a mai fost așa ceva din 1948. Ceva se petrece, iar oamenii se tem”

Sodoma și Gomora făceau parte, se pare, dintr-un grup de cinci cetăți de la sud de Marea Moartă, pe atunci zonă de câmpie și este amintit în Biblie drept locul în care s-a născut cele mai mari păcate ale omenirii

Sodoma și Gomora făceau parte, se pare, dintr-un grup de cinci cetăți de la sud de Marea Moartă, pe atunci zonă de câmpie și este amintit în Biblie drept locul în care s-a născut cele mai mari păcate ale omenirii.

La Sodoma, în apropiere de marea Moartă, „o temperatură maximă de 49,9 grade Celsius a fost înregistrată” miercuri, un „record” de la crearea Israelului, în 1948, a precizat Biroul meteorologic israelian.

Temperaturile în sine nu ar fi fost o problemă atât de mare, dacă nu erau însoție de un număr foarte mare de incendii. Din păcate, mai multe focuri de o intensitate variabilă au izbucnit în teritoriile cele mai calde ale Israelului. Mai multe localități au fost evacuate din cauza riscurilor la care se expuneau cetățenii, a explicat purtătorul de cuvânt al ministerului Securității interne, Tal Volvovitch. Cauzele cele mai probabile din cauza respectivelor incendii au fost actele de neglijență, ale căror consecințe au fost amplificate de ”temperaturi ridicate, secetă și vânturi”, a continuat Volvovitch, citat de Playtech.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri