Antena Căutare

Cambodgia: Aproape 350 de oameni au murit intr-o uriasa busculada

Aproape 350 de oameni au murit intr-o uriasa busculada, in capitala Cambodgiei, Pnom Penh. Tragedia s-a produs la finalul unui festival traditional. Alte cateva sute de persoane sunt ranite. Cauzele accidentului raman, deocamdata, necunoscute.


Busculada s-a produs pe podul spre o mica insula de pe fluviul Mekong. Insula era intesata de oameni care doreau sa asiste la ultimele festivitati ale Sarbatorii Apei. Se pare ca multimea a intrat in panica dupa ce s-a zvonit ca podul era instabil. Sute de oameni, majoritatea tineri, au fost sufocati sau calcati in picioare, iar altii au cazut in fluviu si s-au inecat.

Cambodgia este una din cele mai sarace tari ale Asiei, iar spitalele pot cu greu sa asigure serviciile medicale obisnuite.

Coreea de Nord a bombardat o insula sud-coreeana... SAP ar putea plati Oracle 1,3 miliarde de dolari pentru “furt de software”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x