Antena Căutare

Cât de SINISTRU! Un „profet” a încercat să reînvie un bărbat. Două rude ale decedatului au leșinat. Atenție, VIDEO ȘOCANT!

Un bărbat din Etiopia, care s-a prezentat drept profet, a convins o familie că poate readuce la viață un membru al acesteia care murise într-un accident cu motocicleta.

Un bărbat din Etiopia, care s-a prezentat drept profet, a convins o familie că poate readuce la viață un membru al acesteia care murise într-un accident cu motocicleta.

Getayawukal Ayele vizita familia unui bărbat, Belay Biftu, care a murit într-un accident cu motocicleta, în orașul Galilee, din regiunea Oromia. „Profetul” i-a convins pe membrii familiei celui decedat că îl poate readuce la viață.

Rudele bărbatului au dezgropat cadavrul, la doar două zile după înmormântare.

Potrivit localnicilor din Galilee, Ayele le-a spus rudelor bărbatului mort povestea lui Lazăr, care este readus la viață de Isus, în Noul Testament, scrie BBC.

În momentul în care sicriul a fost deschis, falsul profet a coborât în groapă și a țipat „Belay, ridică-te!”. Pentru că mortul nu răspundea la comandă, „profetul” s-a întins peste cadavru, repetând mesajul.

Unele dintre rudele decedatului au leșinat, în timp ce altele s-au înfuriat și l-au lovit pe „profet”, înainte ca poliția să sosească și să îl aresteze. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii iulie.

Legea etiopiană sancționează drastic profanarea mormintelor.

Un polițist a declarat pentru BBC News că falsul profet, care a fost asistent medical, va rămâne în arest.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ULTIMĂ ORĂ! Fenomen NEOBIȘNUIT, din cauza caniculei! Se intensifică de la o zi la alta, iar alpiniștii sunt ÎN PERICOL D... Așa ceva ai văzut doar în filme! S-a tras pe stradă! Cinci persoane au murit şi alte 40 au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x