Antena Căutare

Caz rar! Și-a absorbit fratele geamăn în uter și rămășițele i s-au dezvoltat în abdomen. În corpul tinerei s-a găsit o fiinţă umană parţial formată

O fată de 17 ani din India este cel mai rar caz de foetus in foetu, doctorii descoperind în abdomentul ei țesuturi care aparțineau geamănului pe care îl absorbise în uter.

O fată de 17 ani din India este cel mai rar caz de foetus in foetu, doctorii descoperind în abdomentul ei țesuturi care aparțineau geamănului pe care îl absorbise în uter.

În ultimii cinci ani de la raportarea cazului fata suferise creșteres unri mase anormale în abdomenul său, motiv pentru care s-a prezentat la spital.

Teste la sânge nu au arătat nicio modificare, ba mai mult, tânăra era perfect sănătoasă. Dat fiind că, la examinarea medicală, doctorii nu au putut identifica o masă la nivelul abdomenului, ei au apelat la un scaner tomograf. Această scanare a relevat existenţa unei mase cu diferite densităţi, precum şi zone în care ţesutul se clacifiase.

Prezenta acestor formațiuni calcifiate i-a determinat pe medici să creadă că este vorba de niște dinți și oase. Sindromul geamănului dispărut este condiţie medicală care se manifestă la una din 500.000 de naşteri şi se manifestă în cazul sarcinilor multiple în care unul dintre fetuşi moare şi este absorbit de către mamă sau geamănul care supravieţuieşte.

Masa existentă în abdomenul fetei trebuie extirpată pentru a eleimina pericolele grave. Chirurgii care au luat parte la această procedură au declarat că au extirpat din corpul tinerei ceea ce părea a fi o fiinţă umană parţial formată: coaste, dinţi, păr, grăsime, cartilaje, precum şi ţesuturi intestinale şi chiar neuronale.

Tânără de 24 de ani, arestată după ce a făcut un Live pe Facebook! S-a filmat în timp ce fuma și sufla fumul spre bebelu... Atenţionări de călătorie emise de MAE: Irlanda - Coduri portocaliu şi galben de vânt puternic şi inundaţii, Grecia - fen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x