Antena Căutare

Caz revoltător în Siria! Cel puțin 80 de morți, în urma unui presupus atac chimic

Cel puțin 80 de persoane și-au pierdut viețile în Siria, în urma unui presupus atentat cu gaz toxic, care a avut loc asupra orașului Douma, ultimul bastion rebel din Ghouta de Est.

Cel puțin 80 de persoane și-au pierdut viețile în Siria, în urma unui presupus atentat cu gaz toxic, care a avut loc asupra orașului Douma, ultimul bastion rebel din Ghouta de Est.

Conform presei internaționale, care citează medici și salvatori, numărul victimelor ar putea crește în următoarele ore. La scurt timp după atac, autoritățile de la Damasc au negat orice legătură cu raidul aerian, subliniind că incidentul este o farsă pusă la cale de insurgenții Jaish al-Islam, care controlează zona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Teroriștii Jaish al-Islam sunt disperați, iar mass-media lor fabrică atacuri chimice într-o încercare eșuată de a împiedica avansurile armatei arabe din Siria”, a afirmat Sana, agenția de presă de stat.

Pe de altă parte, Rusia a afirmat, duminică, faptul că regimul sirian nu a folosit arme chimice în timpul raidurilor sale împotriva rebelilor din oraşul Duma, în estul provinciei Ghouta, contrar suspiciunilor Statelor Unite, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Cel puțin 80 de persoane au murit prin sufocare, conform lui Raed al-Saleh, șeful Căștilor Alb. De asemenea, un medic din Douma a tratat “un număr de pacienţi cu simptome de expunere la clor”, a indicat, pentru AFP, Mohamed Kattoub, un responsabil al SAMS.


Cine este autorul atentatului din Münster, în care două persoane au murit și alte 20 au fost rănite! ... Un microbuz cu opt români, implicat într-un cumplit accident în Austria! Șase dintre ei au fost răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x