Antena Căutare

Eleve obligate să renunţe la fustele mai scurte pentru a "nu le distrage atenţia băieţilor"

Adolescentele care învaţă la un liceu din Auckland, Noua Zeelandă, au fost rugate "să-şi lungească fustele pentru a nu distrage atenţia personalului şi a elevilor”

Adolescentele care învaţă la un liceu din Auckland, Noua Zeelandă, au fost rugate "să-şi lungească fustele pentru a nu distrage atenţia personalului şi a elevilor”.

Elevele unul liceu din Aukland au fost chemate la directorul adjunct al liceului, Cherith Telford, care le-a spus că trebuie să poarte de acum fuste până la genunchi, susţine NewsHub.

Ideea a venit “pentru a ţine fetele în condiţii de siguranţă, a opri băieţii din a-şi face idei şi pentru un mediu de lucru mai bun”, susţine Cherith Telford.

Observaţiile au provocat indignare atât din partea elevilor cât şi a părinţilor sau chiar a susţinătorilor feminişti, potrivit Gândul.

Decizie ȘOC! Germania le ia banii românilor, pentru a-i ajuta pe imigranți. "Să se întoarcă în ţara lor!"... A folosit un ruj care se găsește în toate supermarketurile! Ce a pățit această femeie a revoltat pe toată lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x