Antena Căutare

Cine este autorul MASACRULUI de la Munchen! Are doar 18 ani!

Autorul atacului de la Munchen, în sudul Germaniei, care a făcut nouă morți este un germano-iranian de 18 ani ale cărui motivații sunt în acest stadiu "complet necunoscute", a afirmat sâmbătă șeful poliție locale, scrie AFP.

Autorul atacului de la Munchen, în sudul Germaniei, care a făcut nouă morți este un germano-iranian de 18 ani ale cărui motivații sunt în acest stadiu "complet necunoscute", a afirmat sâmbătă șeful poliție locale, scrie AFP.

Tânărul a deschis focul la începutul serii în direcția persoanelor care ieșeau dintr-un restaurant McDonald's, apoi a continuat atacul într-un centru comercial din vecinătate, după care a reușit să fugă.


O patrulă de poliție l-a rănit cu o armă de foc, însă tânărul a continuat să fugă. Corpul său fără viață a fost regăsit mai târziu, în jurul orelor 18.30 GMT, de către poliție, care a constatat că el s-a sinucis.

Forțele de ordine au crezut inițial că au de-a face cu trei autori, pentru că o mașină suspectă cu doi bărbați în interior a fost văzută de martori în timp ce se îndepărta cu viteză de locul tragediei. "S-a dovedit că cei doi nu aveau absolut nicio legătură cu faptele", a afirmat Hubertus Andrae.

Bilanțul atacului armat s-a stabilit la nouă persoane ucise de adolescent, plus autorul care s-a sinucis. Pe de altă parte, 21 de persoane au fost rănite, dintre care trei în stare foarte gravă, viața lor fiind în pericol, potrivit șefului poliției.

El a adăugat că printre răniți se află copii, iar printre cei decedați sunt "persoane tinere", mai scrie AFP.

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările



Atac la Munchen: Agresorul, "foarte probabil" singur, s-a sinucis (poliția)

Este "foarte probabil" că autorul atacului armat de la Munchen a fost singur și că s-a sinucis, a anunțat poliția locală sâmbătă dimineață, potrivit DPA.

Atacul din Munchen, urmat de AVERTISMENTE. Apel disperat al Poliției germane: „Nu faceți asta!”... În atenția TUTUROR românilor din Germania! "Nu părăsiţi locaţiile în care vă aflaţi, evitaţi orice deplasări!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x