Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul camionului din Essex. Cine se află printre cele 39 de persoane care au murit în chinuri, la - 25 de grade C

Răsturnare de situație în cazul camionului din Essex, în care au fost găsite 39 de trupuri neînsuflețite. Deși inițial autoritățile au anunțat că victimele ar fi chinezi, se pare că printre acestea ar putea fi și niște vietnamezi.

Potrivit presei internaționale, mai multe familii din Vietnam se tem că că printre cele 39 de persoane găsite moarte în camionul din Essex se află și copiii lor, relatează AFP.

Nguyen Dinh Gia, tatăl unei vietnamez de 20 de ani, a spus pentru AFP că a primit un telefon acum câteva zile în care era anunțat că fiul lui a murit în timp ce încerca să ajungă în Regatul Unit.

”Te rog să mă ierți, s-a întâmplat ceva neașteptat”, i-a spuns un interlocutor anonim, iar acestuia i s-a făcut rău imediat: ”M-am prăbușit când am auzit”, a spus Nguyen, adăugând că ”se pare că fiul meu era în camionul acesta”.

Răsturnare de situație în cazul camionului din Essex. Cine se află printre cele 39 de persoane care au murit în chinuri, la - 25 de grade C

A fost arestat al patrulea suspect în cazul "camionului morţii". Poliția, apel disperat pentru identificarea celor 39 de decedați

La început, poliția britanică a anunțat că cele 39 de victime - 31 de bărbați și opt femei - erau chinezi, dar au apărut îndoieli și un purtător de cuvânt a spus vineri că situația se schimbă în timp ce procesul de identificare nu este terminat.

”Este posibil să fie și vietnamezi printre victime”, a spus pentru AFP o sursă a securității vietnameze, potrivit HotNews.

Potrivit lui Nguyen Dinh Gia, fiul lui i-a spus acum două săptămâni că pleacă spre Marea Britanie din Franța, unde stătea în mod ilegal din 2018. Acesta căuta să lucreze la un salon de înfrumusețare și a plătit aproximativ 12.000 de euro traficanților pentru călătorie.

De asemenea, o altă familie din Vietnam se teme că fiica lor se află printre victime. Este vorba despre Pham Thi Tra, în vârstă de 26 de ani, care i-a trimis un mesaj mamei sale spunând că nu mai poate să ”respire” și că moare, a spus fratele ei pentru AFP.

Ei sunt soții arestați în cazul ”camionului groazei” din Marea Britanie. 39 de oameni au murit în chinuri, la - 25 de grade C

Ambele familii sunt originare dintr-o regiune săracă din centrul Vietnamului.

Patru persoane au fost arestate în acest caz

Ofițerii britanici de poliție au arestat o a patra persoană vineri în legătură cu ancheta demarată după ce 39 de oameni au fost găsiți morți într-un tir frigorific în Essex, relatează Reuters.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Irlanda de Nord, a fost arestat pe aeroportul Stansted din Londra, suspectat că ar fi vinovat de conspirație la trafic de persoane și crimă.

39 de cadavre găsite într-un camion, în Essex, într-un camion provenind din Bulgaria; şoferul originar din Irlanda, acuzat de crimă, reţinut

Alte două persoane au fost arestate vineri. Este vorba de un bărbat și o femeie, soț și soție, ambii în vârstă de 38 de ani, din Warrington. Prima persoană arestată este șoferul camionului, un tânăr de 25 de ani, din Irlanda de Nord.

A fost arestat al patrulea suspect în cazul "camionului morţii". Poliția, apel disperat pentru identificarea c... Stare de urgenţă în două regiuni din California din cauza incendiilor de vegetaţie! 50.000 de oameni au primit deja ordi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x