Antena Căutare

A fost arestat al patrulea suspect în cazul "camionului morţii". Poliția, apel disperat pentru identificarea celor 39 de decedați

Poliţia britanică a arestat un al patrulea suspect în cazul "camionului morţii" din Essex. EL Între timp, un mesaj trimis de o tânără cu două ore înainte ca TIR-ul să ajungă pe teritoriul britanic, sugerează că şase vietnamezi s-ar fi aflat printre victime. Investigaţia iniţială arată că cei 39 de oameni găsiţi fără suflare în camionul frigorific ar fi fost cetăţeni chinezi.

La trei zile după descoperirea tragică, poliţia şi mass-media sunt în continuare în căutare de răspunsuri. Oamenii legii au făcut percheziţii la asociaţi ai şoferului şi ai companiei de transport.

”Am arestat acum o a patra persoană. Un bărbat de 48 de ani din Irlanda de Nord a fost arestat pe aeroportul Stansted.”, a declarat Pippa Mills, şef adjunct al poliţiei din Essex.

În custodia poliţiei se mai află o femeie şi un bărbat de 38 ani, arestaţi în urmă cu mai puţin de 24 de ore, şi şoferul. Toţi trei sunt acuzaţi de complicitate la trafic de persoane şi omucidere.

Ei sunt soții arestați în cazul ”camionului groazei” din Marea Britanie. 39 de oameni au murit în chinuri, la - 25 de grade C

Între timp, ies la lumină noi informaţii şocante. O tânără din Vietnam i-a trimis mamei sale mai multe mesaje care sugerează că s-ar fi aflat în "camionul morţii". În seria de mesaje, femeie spune că e pe moarte şi nu mai poate respira. precizează că voiajul peste graniţă nu a avut succes şi îi transmite mamei că o iubeşte şi îi cere iertare. Familia susţine că femeia de 26 de ani şi alţi cinci conaţionali ai săi ar fi plătit 30.000 de lire sterline unor contrabandisti pentru a călători din China până în Marea Britanie.

Autorităţile nu au confirmat ipoteza deocamdată, dar cer sprijin populaţiei în identificarea victimelor.

”Vrem să vorbim cu oricine crede că apropiaţi de-ai lor s-ar fi putut afla în camion. Ştiu că sunteţi probabil îngrijoraţi să discutaţi cu poliţia, dar vreau să dau asigurări tuturor că vrem doar să oferim răspunsuri famililor victimelor în legătură cu ce s-a întâmplat.”, a mai declarat Pippa Mills, şef adjunct al poliţiei din Essex.

O femeie din Vietnam, printre imigranții găsiți morți în camionul din Essex. Mesajul sfâșietor trimis mamei: ”O să mor. Îmi pare rău!”

Un incident similar s-a petrecut şi în luna iunie a anului 2000, când 58 dintre 60 de cetăţeni chinezi care încercau să ajungă în Regatul Unit au fost găsiţi asfixiaţi într-un camion în portul Dover.

Ei sunt soții arestați în cazul ”camionului groazei” din Marea Britanie. 39 de oameni au murit în chinuri, la - 25 de gr... Răsturnare de situație în cazul camionului din Essex. Cine se află printre cele 39 de persoane care au murit în chinuri,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x