Antena Căutare

Copil roman mutilat in incendiu, salvat in SUA

Un baiat roman, nascut la Galati, are America la picioare cu povestea lui incredibila de supravietuire. In urma cu trei ani, tatal lui l-a stropit cu benzina si i-a dat foc. Baiatul a sarit prin geam si a reusit sa supravietuiasca. Din pacate a ramas complet desfigurat, dar doua tinere voluntare din Statele Unite l-au gasit intr-un spital din Romania si au facut tot posibilul sa-i ofere o noua viata peste ocean. Si au reusit.


In ciuda arsurilor de pe trup, Marius este un baiat plin de viata. Dincolo de zambetul sau se ascunde o poveste tragica. In urma cu trei ani, in apartamentul in care Marius locuia cu parintii in Romania a izbucnit un incendiu. Atat mama, cat si tatal lui au murit. El a scapat cu viata, dar cu arsuri pe o suprafata de trei sferturi din corp. Si-a pierdut toate degetele, si-a ars fata, si-a pierdut tot nasul.

Cu toate acestea a continuat sa lupte pentru viata lui. Cand era intrernat intr-un spital din Romania a fost vizitat de doua tinere voluntare din Statele Unite ale Americii. Ele au fost cele care l-au ajutat pe Marius sa ajunga peste Ocean, unde urma sa fie ingrijit de cei mai buni medici. In plus copilul a reusit sa-si gaseasca in America si o noua familie.

Inainte de toate, Marius va fi supus mai multor interventii chirurgicale. Insa atat doctorii cat si noii lui parinti sunt convinsi ca baiatul va trece fara probleme peste ele.

Subway detroneaza McDonald's: detine cel mai mare lant de restaurante din lume... Gaddafi acuza tarile occidentale de complot colonialist impotriva Libiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x