Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Coronavirusul întoarce Planeta pe dos! Țara în care un sul de hârtie igienică a ajuns să coste 1.000 de dolari

Australienii au fost informați, la fel ca toți europenii sau asiaticii că acest coronavirus este „o boală asemănătoare gripei, care nu provoacă probleme explozive de digestie”. Panica, însă, s-a instalat cu repeziciune, iar dacă în România s-au golit rafturile cu făină și mălai, în Australia, oamenii au cumpărat toată hârtia igienică.

Criză în Australia din cauza coronavirusului

Hepta

Motiv numai bun de făcut "afaceri", scrie metro.co.uk. Un bărbat a postat pe un site un anunț de vânzare pentru o rolă de hârtie cu două straturi pentru suma de 1.000 de dolari.

„Am postat anunțul mai mult pentru propria mea distracție, având în vedere evenimentele actuale”, ar fi scris bărbatul, potrivit sursei citate.

Citește și: Facebook își închide un birou după ce un angajat a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Ce se întâmplă cu 5.000 de angajați

Și nu este singurul. Altcineva a scos la vânzare un pachet întreg cu 18 role, pentru care cere nici mai mult nici mai puțin de 150.000 de dolari. „Stare bună. Se livrează, dacă este nevoie. De bună calitate, ușor folosit”, notează în anunț.

Premierul Australiei a făcut apel la calm cu referire la posibila epidemie de coronavirus

Premierul Australiei a avut o întâlnire cu reprezentanții marilor magazine, după ce a aflat că stocurile cu acest produs s-au epuizat rapid și le-a explicat oamenilor că această problemă va avea rezolvare.

În Australia, până în prezent, au fost raportate doar 25 de cazuri de infectare cu Covid-19.

Recomandari