Antena Căutare

Cyber Monday, ziua in care preturile intra la apa

Abia a trecut vinerea neagra a preturilor, ca pasionatii de cumparaturi au un nou motiv de bucurie. Este ziua cumparaturilor online, sau Cyber Monday. Se asteapta ca americanii si europenii sa cheltuiasca peste 2 miliarde de dolari, asa ca expertii au pregatit si cateva indicatii pretioase pentru cei cu chef de shopping.

Pentru cei care prefera stilul relaxat de a face cumparaturi, in locul aglomeratiei si cozilor din Vinerea Neagra, azi este o zi magica. Anglofonii ii spun Cyber Monday. Lunea in care, pe siteurile de shopping, preturile intra la apa. Ocazia perfecta nu numai pentru internauti sa iasa la vanatoare de oferte tentante, ci si pentru hackeri.

Inante de a cumpara, internautii trebuie sa se asigure ca pagina este sigura. Sa fie un "S" dupa formula "HTTP" a linkului respectiv. Riscurile sunt cu atat mai mari cu cat cea mai noua tendinta este sa petreci Cyber Monday apasand nu tastele computerului, ci pe cele ale smartphone-urilor.

Romanii isi pot face cumparaturile de Cyber Monday atat in tara, cat si peste hotare. Trebuie sa tina cont insa ca unele siteuri, cum ar fi Amazon, nu isi livreaza unele produse in Romania.

In Statele Unite, tara care a inventat cumparaturile online, peste 129 de milioane de oameni planuiau sa faca si azi cumparaturi, potrivit unui sondaj.

foto: Hepta.ro

"Prastia lui David", noul sistem anti-racheta al Israelului... Franta ajuta opozitia din Siria cu 1.2 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x