Antena Căutare

Descoperire macabră! Rămășițele unei fetițe care a dispărut acum 15 ani au fost găsite la câțiva kilometri de casa părintească

Descoperire macabră în regiunea Turingia din Germania, acolo unde un bărbat a găsit câteva rămășite umane. Imediat ce a alertat poliția, la fața locului s-au deplasat mai mulți oameni ai legii care, după primele cercetări, au declarat că este vorba despre Peggy Knobloch, fetița de nouă ani, dispărută de acasă acum 15.

Descoperire macabră! Rămășițele unei fetițe care a dispărut acum 15 ani au fost găsite la câțiva kilometri de casa părintească Galerie
| thesun.co.uk

Descoperire macabră în regiunea Turingia din Germania, acolo unde un bărbat a găsit câteva rămășite umane. Imediat ce a alertat poliția, la fața locului s-au deplasat mai mulți oameni ai legii care, după primele cercetări, au declarat că este vorba despre Peggy Knobloch, fetița de nouă ani, dispărută de acasă acum 15.

Despre Peggy Knobloch nu s-a mai știut nimic din ziua în care a plecat singură de la școală și n-a ajuns acasă, notează The Sun. Era 7 mai 2001, când micuța din Lichtenberg, o comună din Franconia Superioară, n-a mai fost de găsit.

Rămășitele fetiței, găsite la 15 kilometri de casă; Foto: The Sun

A fost dată în urmărire și, în ciuda faptului că trupul nu i-a fost niciodată găsit, un bărbat cu probleme mentale a fost arestat în 2002 pentru uciderea lui Peggy. Ulterior, acesta a fost condamnat pentru crimă în 2004, dar a fost achitat zece ani mai târziu.

Autoritățile germane au cerut realizarea testului ADN pentru a fi siguri că este vorba despre Peggy Knobloch. Lângă corpul neînsuflețit au fost găsit obiecte personale ale fetiței, iar dramatismul situației a fost amplificat de faptul că acestea au fost identificate la doar 15 kilometri de locuința părintească.

Cazul este asemănător cu cel al lui Madeleine McCann, o altă fetiță dispărută în 2007 din camera de hotel în timp ce se afla în vacanță cu familia în Portugalia.

Internetul a râs de ea fiindcă este prea grasă și prea urâtă pentru iubitul său! Cum arată logodnicul femeii?... Vești bune. Vizele de Canada pentru cetățenii români și bulgari ar putea fi eliminate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x