Antena Căutare

Distanţare socială de un an, în lupta împotriva covid-19, un scenariu probabil în Marea Britanie: „Trebuie oprit numărul cazurilor critice”

Măsurile de distanţare socială implementate în Marea Britanie în vederea opririi răspândirii noului coronavirus ar putea fi necesar să rămână în vigoare timp de aproape un an, însoţite de mai multe sau mai puţine restricţii, în vederea prevenirii unei saturări a serviciilor spitaliceşti, consideră un comitet de consilieri ştiinţifici britanici într-un document făcut public vineri, relatează Reuters.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Aceste măsuri ar putea să fie necesar să rămână în vigoare o mare perioadă a anului cel puţin”, se arată în document.

Experţi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) nu preconizează ca un vaccin împotriva coronaviruslui apărut în China în decembrie să poată fi testat şi aprobat în vederea comercializării până la mijlocul anului viitor, în pofida faptului că au început să se realizeze teste clinice.

Sursa : news.ro

Adio, SUA! Donald Tump a făcut anunțul: Acordarea vizelor de călătorie, suspendată! Când vor fi aplicate noile măsuri?... "În Bergamo nu mai sunt sicrie. Morții sunt așezați fără a fi îmbrăcați, din cauza riscului mare de infecție."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x