Căutare Live

Distanţare socială de un an, în lupta împotriva covid-19, un scenariu probabil în Marea Britanie: „Trebuie oprit numărul cazurilor critice”

Măsurile de distanţare socială implementate în Marea Britanie în vederea opririi răspândirii noului coronavirus ar putea fi necesar să rămână în vigoare timp de aproape un an, însoţite de mai multe sau mai puţine restricţii, în vederea prevenirii unei saturări a serviciilor spitaliceşti, consideră un comitet de consilieri ştiinţifici britanici într-un document făcut public vineri, relatează Reuters.

”S-a convenit ca o politică de alternare a perioadelor mai mult sau mai puţin stricte de distanţare socială ar putea fi eficientă în vederea opririi numărului de cazuri critice în limita capacităţilor”, estimează Scientific Advisory Group for Emergencies.

”Aceste măsuri ar putea să fie necesar să rămână în vigoare o mare perioadă a anului cel puţin”, se arată în document.

Experţi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) nu preconizează ca un vaccin împotriva coronaviruslui apărut în China în decembrie să poată fi testat şi aprobat în vederea comercializării până la mijlocul anului viitor, în pofida faptului că au început să se realizeze teste clinice.

Sursa : news.ro

Adio, SUA! Donald Tump a făcut anunțul: Acordarea vizelor de călătorie, suspendată! Când vor fi aplicate noile măsuri?... "În Bergamo nu mai sunt sicrie. Morții sunt așezați fără a fi îmbrăcați, din cauza riscului mare de infecție."...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri