Antena Căutare

Doi morţi şi opt răniţi în urma unor împuşcături într-un club de noapte din Carolina de Sud

Zece oameni au fost împuşcaţi duminică într-un club de noapte din Greenville, Carolina de Sud, într-un schimb de focuri legat de bande, în care două persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică, potrivit poliţiei, transmite Reuters.

Poliţia crede cel puţin un trăgător a fugit de la scena haotică produsă la clubul Lavish Lounge, înainte de sosirea poliţiei.

O mulţime mare s-a adunat pentru un concert de 4 iulie, a declarat şeriful din comitatul Greenville, Hobart Lewis. Doi poliţişti care treceau pe lângă club au auzit împuşcături într-o mulţime de 200 de oameni. Au chemat întăriri şi serviciile de urgenţă şi au intrat în club pentru a evacua oamenii şi pentru a vedea dacă mai au loc împuşcături, dar se pare că trăgătorul sau trăgătorii fugiseră, a spus Lewis.

Nu există încă detalii legate de răniţi sau de suspecţi. Poliţia caută însă membri cunoscuţi ai unei bande.

Sursa : news.ro

FOTO | Gladiatorul nu mai are "armură". Russell Crowe din filmul "Gladiatorul" este de nerecunoscut... Coronavirus - 39.379 de noi cazuri în Statele Unite într-o zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x