Antena Căutare

Donald Trump a fost huiduit la un meci de baseball din Washington, iar spectatorii au scandat ”Lock him up!”

Preşedintele american Donald Trump a fost huiduit la un meci de baseball dintre echipele Washington Nationals şi Houston Astros, de pe stadionul Nationals Park din Washington, aflat la o distanţă scurtă de Casa Albă, iar spectatorii au scandat ”Lock him up!” (închideţi-l), relatează publicaţia Guardian.

Trump a afirmat odată că în tinereţe a fost curtat de mai multe cluburi mari de baseball, dar că le-a refuzat pentru că nu au putut să îi ofere suficienţi bani. Duminică, baseball-ul s-a răzbunat.

Preşedintele a participat la jocul al cincilea al World Series, dintre Washington Nationals şi Houston Astros, pe stadionul Nationals Park.

Atunci când imaginea sa a fost afişată pe ecranele video ale stadionului, acesta a fost huiduit cu putere de către fanii echipelor. Acest lucru era poate inevitabil: Jimmy Carter, Ronald Reagan, Richard Nixon şi ambii preşedinţi Bush au fost huiduiţi atunci când au venit la meciuri în timp ce erau preşedinţi. Ce a avut loc mai târziu în cazul lui Trump a fost ceva mai personal, într-un oraş dominat în mare parte de democraţi, fiind auziăe scandarea : ” Lock him up!” (închideţi-l), cu referire la scandările împotriva lui Hillary Clinton folosite la mitingurile lui Trump înainte de alegerile prezidenţiale din 2016.

Imaginile de la incidentul de pe stadion au inundat Twitter-ul, arătând momentul în care fanii de pe stadion au trecut de la urale la huiduieli.

Trump a plecat de la meci imediat înainte de încheierea acestuia, dar nu este clar dacă a fost nemulţumit de reacţia mulţimii, de faptul că Nationals pierdea sau doar a vrut să evite traficul.

Fiecare preşedinte american, începând cu 1910, a participat la ceremonialul primei aruncări la un meci de baseball în timpul mandatului lor, dar Trump este primul care a întrerupt această tradiţie.

Comisarul Ligii nord-americane de Baseball, Rob Manfred, a declarat că preşedintele i-a spus că nu vrea să participe la ceremonia din acest an a Worls Series, pentru ca experienţa fanilor să fie cât mai pozitivă posibil”

Vineri, Trump a glumit că vesta sa anti-glonţ ar face dificil pentru el să facă prima aruncare. ”Nu ştiu. Trebuie să mă îmbrace cu o armură grea. Voi arăta prea greu. Nu îmi place asta”, a spus el.

Prima aruncare de sâmbătă a fost efectuată de cheful José Andrés din Washington DC, un critic vocal al lui Trump. Andrés s-a exprimat în mod repetat împotriva politicilor lui Trump referitoare la imigraţie şi la reacţia guvernului său la uraganul Maria din Puerto Rico.

Trump a participat la meci împreună cu soţia sa Melania şi cu mai mulţi republicani, între care

Lindsey Graham, Matt Gaetz şi David Perdue.

Trump a fost un jucător de baseball bun în liceu. Într-un interviu acordat în 2014, la Economic Club din Washington DC, acesta a spus: ”Ştiţi că am fost selectat şi toţi au vrut să vin în Major League”.

Meciul de duminică s-a încheiat cu victoria cu 7-1 pentru Astros, care conduce acum cu 3-2 seria cel mai bun din şapte. Jocul 6 va avea loc marţi seară, la Houston.

Sursa : news.ro

Scriitorul şi disidentul rus Vladimir Bukovsky a murit în Marea Britanie... 24 de familii vietnameze îşi caută copiii dispăruţi printre cadavrele găsite înghețate în camionul din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x