Antena Căutare

Donald Trump a fost huiduit la un meci de baseball din Washington, iar spectatorii au scandat ”Lock him up!”

Preşedintele american Donald Trump a fost huiduit la un meci de baseball dintre echipele Washington Nationals şi Houston Astros, de pe stadionul Nationals Park din Washington, aflat la o distanţă scurtă de Casa Albă, iar spectatorii au scandat ”Lock him up!” (închideţi-l), relatează publicaţia Guardian.

Trump a afirmat odată că în tinereţe a fost curtat de mai multe cluburi mari de baseball, dar că le-a refuzat pentru că nu au putut să îi ofere suficienţi bani. Duminică, baseball-ul s-a răzbunat.

Preşedintele a participat la jocul al cincilea al World Series, dintre Washington Nationals şi Houston Astros, pe stadionul Nationals Park.

Atunci când imaginea sa a fost afişată pe ecranele video ale stadionului, acesta a fost huiduit cu putere de către fanii echipelor. Acest lucru era poate inevitabil: Jimmy Carter, Ronald Reagan, Richard Nixon şi ambii preşedinţi Bush au fost huiduiţi atunci când au venit la meciuri în timp ce erau preşedinţi. Ce a avut loc mai târziu în cazul lui Trump a fost ceva mai personal, într-un oraş dominat în mare parte de democraţi, fiind auziăe scandarea : ” Lock him up!” (închideţi-l), cu referire la scandările împotriva lui Hillary Clinton folosite la mitingurile lui Trump înainte de alegerile prezidenţiale din 2016.

Imaginile de la incidentul de pe stadion au inundat Twitter-ul, arătând momentul în care fanii de pe stadion au trecut de la urale la huiduieli.

Trump a plecat de la meci imediat înainte de încheierea acestuia, dar nu este clar dacă a fost nemulţumit de reacţia mulţimii, de faptul că Nationals pierdea sau doar a vrut să evite traficul.

Fiecare preşedinte american, începând cu 1910, a participat la ceremonialul primei aruncări la un meci de baseball în timpul mandatului lor, dar Trump este primul care a întrerupt această tradiţie.

Comisarul Ligii nord-americane de Baseball, Rob Manfred, a declarat că preşedintele i-a spus că nu vrea să participe la ceremonia din acest an a Worls Series, pentru ca experienţa fanilor să fie cât mai pozitivă posibil”

Vineri, Trump a glumit că vesta sa anti-glonţ ar face dificil pentru el să facă prima aruncare. ”Nu ştiu. Trebuie să mă îmbrace cu o armură grea. Voi arăta prea greu. Nu îmi place asta”, a spus el.

Prima aruncare de sâmbătă a fost efectuată de cheful José Andrés din Washington DC, un critic vocal al lui Trump. Andrés s-a exprimat în mod repetat împotriva politicilor lui Trump referitoare la imigraţie şi la reacţia guvernului său la uraganul Maria din Puerto Rico.

Trump a participat la meci împreună cu soţia sa Melania şi cu mai mulţi republicani, între care

Lindsey Graham, Matt Gaetz şi David Perdue.

Trump a fost un jucător de baseball bun în liceu. Într-un interviu acordat în 2014, la Economic Club din Washington DC, acesta a spus: ”Ştiţi că am fost selectat şi toţi au vrut să vin în Major League”.

Meciul de duminică s-a încheiat cu victoria cu 7-1 pentru Astros, care conduce acum cu 3-2 seria cel mai bun din şapte. Jocul 6 va avea loc marţi seară, la Houston.

Sursa : news.ro

Scriitorul şi disidentul rus Vladimir Bukovsky a murit în Marea Britanie... 24 de familii vietnameze îşi caută copiii dispăruţi printre cadavrele găsite înghețate în camionul din Marea Britanie...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x