Donald Trump si Melania au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Ce se întâmplă la Casa AlbĂ

Președintele Americii, Donald Trump şi prima doamnă, Melania Trump, au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus seara trecută, asta după ce una dintre cele mai apropiate asistente ale preşedintelui a fost infectată.

Carantină la Casa Albă! Donald Trump si Melania au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Donald Trump a făcut anunțul pe Twitter. Liderul de la Casa Albă a intrat deja în carantină, alături de prima doamnă. Aceștia s-ar fi infectat după ce o membră infectată din stafful lui Trump l-a însoţit pe preşedinte la dezbaterea de la Cleveland, de acum două zile.

"În această seară, eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVD-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta împreună!", a scris Trump.

Legat de starea de sănătate a lui Trump, doctorul acestuia a scris și el un mesaj: "Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă, la Casa Albă, pe timpul convalescenței lor."

Președintele Americii (74 de ani), l-a anunțat joi pe Sean Hannity de la Fox News, după ce Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, aflați în categoria de risc, au fost confirmați pozitiv la virus.

Ultimele știri