Antena Căutare

EXCLUSIV! Drama unei romance ucise pe o trecere de pietoni din Londra continua dupa moarte

Un chin nesfarsit. Este chinul familiei unei tinere romance, ucise pe o trecere de pietoni, la Londra. Rudele nu reusesc sa ii aduca acasa trupul, pentru a o ingropa crestineste. Iar legistii britanici trag de timp, in asteptarea unei a doua autopsii. Ucigasul fetei este si acum in libertate.

In noaptea de 23 iunie, cu putin inainte de miezul noptii, Elena Geanina Fanaru se intorcea de la serviciu si a traversat o strada pentru ultima oara. Un sofer neatent, care circula cu aproximativ 100 km/h, a lovit-o in plin, dupa care a fugit de la locul accidentului.

Cu cateva minute inainte de accident, Geanina vorbise la telefon cu iubitul si cu sora ei. Le spusese ca ii e frica sa vina singura pe jos. Era si foarte obosita, pentru ca tocmai isi terminase programul de lucru la restaurantul unde era angajata. Cand baiatul a sunat-o sa ii spuna ca se duce cineva sa o ia de la statia de metrou a raspuns insa un politist. Geanina a fost trasportata de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Dupa cinci zile, pe 28 iunie, si-a dat ultima suflare.

Doua zile mai tarziu, soferul s-a predat, dar a fost eliberat pe cautiune.

Germania cere oficial explicatii Romaniei: Ambasadorul roman, chemat de Angela Merkel... Nigeria: Coliziunea dintre un microbuz si o cisterna a provocat moartea a peste 90 de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x