Antena Căutare

E JALE! Europa, îngropată în ninsori, la jumătatea lunii martie: Frigul siberian pune stăpânire pe mai multe țări, inclusiv România

Veneţia se luptă cu inundaţii care au afectat o bună parte din oraş. În Croaţia, alunecările de teren au lăsat multe familii fără locuinţe. Iar Marea Britanie se pregăteşte de un nou val de frig siberian.

Veneţia se luptă cu inundaţii care au afectat o bună parte din oraş. În Croaţia, alunecările de teren au lăsat multe familii fără locuinţe. Iar Marea Britanie se pregăteşte de un nou val de frig siberian.

Străzile şi pieţele din Veneţia se află sub imperiul apelor. Ploile torenţiale care nu s-au oprit zile la rând au provocat inundaţii de poporţii în oraşul. apelor. Turiştii şi localnicii s-au încălţat cu cizme de cauciuc şi au făcut poze în Piaţa San Marco. Nivelul Mării Adriatice a crescut cu peste un metru, ceea ce face ca Veneţia să nu fie destinaţia de vacanţă perfectă în această perioadă.

Zăpada care a început să se topească a provocat alunecări de teren masive în centrul Croaţiei. Imagini dramatice, filmate de jurnalişti, arată momentele în care se prăbuşesc locuinţele.

Alunecările de teren s-au produs chiar sub ochii premierului croat. El a promis că Guvernul îi va ajuta pe cei care şi-au pierdut casele.

În Marea Britanie, până la sfârşitul săptămânii este aşteptat un al doilea front atmosferic siberian. Vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori în tot Regatul. Meteorologii au lansat alerte de inundaţii pentru Irlanda de Nord şi o parte din Anglia.

Și în țara noastră, în următoarea săptămână, frigul va pune din nou stăpânire pe țara noastră, valorile termice scăzând până la 3 - 4 grade Celsius.

ALERTĂ! O uriașă furtună solară va perturba comunicațiile în următoarele 24 de ore... Atenție, imagini șocante, dintr-un spital! Un bărbat își folosește piciorul amputat pe post de pernă. Își sprijină capul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x