Antena Căutare

EBA, atac la Olanda din plenul Parlamentului European

Elena Basescu continua linia atacurilor de familie impotriva Olandei, dupa modelul tatalui ei, presedintele Traian Basescu. EBA a oferit exemplul unei incarcaturi de tigari, care facea parte dintr-o retea de contrabanda, ce a stat 4 zile in portul Rotterdam.

"Acest lucru nu ar fi fost posibil in portul Constanta din Romania", a spus fiica cea mica a presedintelui in cadrul unei sedinte a Parlamentului European.

Basescu: "Nu Romania a legalizat prostitutia si consumul de droguri"

Si presedintele Traian Basescu s-a lansat acum doua luni intr-un atac dur la adresa Olandei, etichetand-o ca poarta de intrare in Europa a drogurilor si a prostituatelor.

"Romania are Albita. Olanda are Rotterdam-ul. Da? Imi pare rau, nu Albita e poarta de intrare a tigarilor, a alcoolului, a drogurilor. Si nu Romania, din neputinta, a legalizat prostitutia, nu Romania, din neputinta, a legalizat consumul de droguri", a spus atunci Traian Basescu.

Foto: Intact Images

Firmele romanesti au cucerit vizitatorii celui mai mare targ de mobila din Europa... Irak: 21 de morti in urma unei serii de atacuri in trei orase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x