Antena Căutare

Egipt: Opt oameni raniti intr-un atac cu masina-capcana asupra ministrului de Interne

Ministrul de Interne egiptean, Mohammed Ibrahim, a scapat ca prin urechile acului de un atentat cu bomba in Cairo. Coloana oficiala a fost atacata cu o masina-capcana iar opt oameni au fost raniti.

Convoiul oficial al ministrului de Interne Mohammed Ibrahim a fost bombardat in districtul Nasr City din Cairo, o zona controlata de Fratia Musulmana. Explozia a avut loc la ora locala 10.30, in timp ce ministrul de Interne se indrepta spre birouri. Opt oameni, printre care si doi politisti si un copil au fost raniti grav. Masina in care se afla politicianul nu a fost afectata, in schimb alte patru autovehicule din convoi au resimtit forta exploziei.

Doua ore mai tarziu, Mohammed Ibrahim a declarat oficial ca bomba a fost detonata in apropierea casei sale si a fost controlata de la distanta. Autoritatile au inceput o ancheta pentru a descoperi identitatea atacatorilor.

Aceasta este prima tentativa de asasinat asupra unui membru al guvernului de la indepartarea fortata de la putere a presedintelui Mohamed Morsi acum doua luni.

foto: Intact Images

VIDEO! Accident in lant, pe autostrada: 200 de raniti si 100 de masini avariate... Contre intre Obama si Putin! Criza din Siria, dezbatuta la Summit-ul G 20 de la Sankt Petersburg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x