Antena Căutare

Epava avionului care s-a prăbuşit în Indonezia a fost localizată! Surpriză de proporții!

Epava avionului care s-a prăbuşit în Indonezia, cu 189 de persoane la bord, a fost localizată de echipele de căutare, au anunţat anchetatorii.

Epava avionului care s-a prăbuşit în Indonezia, cu 189 de persoane la bord, a fost localizată de echipele de căutare, au anunţat anchetatorii. Aeronava a căzut în mare, la o adâncime de 30-40 de metri. Recuperarea cutiilor negre ar putea oferi informaţii cruciale despre accident. Pentru rudele îndoliate, ziua de azi a fost una dintre cele mai grele.

Oamenii au fost chemaţi să identifice obiectele personale ale victimelor. Compania low cost nu a avut voie ani la rând să zboare în spaţiul Uniunii Europene, din cauza temerilor privind întreţinerea aeronavelor şi măsurile de siguranţă în zbor.

Tragedie rutieră. Opt persoane au murit CARBONIZATE. Șase dintre cei decedați erau COPII!... Sistemul de învățământ ROMÂNESC s-ar putea schimba! Părinții vor fi REVOLTAȚI când vor afla ce se va întâmpla!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x