Antena Căutare

Erdogan şi Trump au convenit telefonic să colaboreze îndeaproape pentru a asigura stabilitatea Libiei

Preşedintele turc Tayyip Erdogan şi preşedintele american Donald Trump au convenit în timpul unei discuţii telefonice care a avut loc marţi să colaboreze îndeaproape pentru a asigura o stabilitate durabilă a Libiei, a anunţat marţi preşedinţia din Turcia, transmite Reuters.

Turcia sprijină guvernul de uniune naţională al Libiei, recunoscut la nivel internaşional, care se luptă cu Armata Naţională Libiană din estul ţării, susţinută de Emiratele Arabe Unite, Egipt şi Rusia.

Ankara a afirmat anterior că Statele Unite trebuie să joace un rol mai activ în Libia.

Trump şi Erdogan au mai discutat despre relaţiile bilaterale şi obiectivul ca valoarea comerţului internaţional dintre Statele Unite şi Turcia să ajungă la 100 de miliarde de dolari, a arătat preşedinţia turcă.

Sursa : news.ro

Caz scandalos! O femeie asimptomatică a infectat cu noul coronavirus alte 71 de persoane, în mai puțin de 60 de secunde.... Iranul a executat un fost angajat în Ministerul Apărării care oferea informaţii CIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x