Antena Căutare

UPDATE! EXPLOZIE într-o mină de cărbuni din Turcia: Cel puțin 70 de oameni au murit, iar alții sunt blocaţi în subteran

Cel puţin 20 de mineri au murit, iar alţi aproximativ 300 au rămas blocaţi într-o mină din vestul Turciei, în urma unei explozii, relatează presa turcă, citată de Mediafax.

Cel puţin 20 de mineri au murit, iar alţi aproximativ 300 au rămas blocaţi într-o mină din vestul Turciei, în urma unei explozii, relatează presa turcă, citată de Mediafax.

UPDATE: Numărul morților a crescut la 70, iar alți 200 au rămas blocați în subteran. Potrivit ABCnews, câțiva muncitori au fost aduși la suprafată. Din primele informații, explozia s-a produs la un punct de distribuire a energiei electrice. Autoritățile se așteaptă la creșterea numărului victimelor în următoarele ore.

Accidentul a avut loc într-o mină de cărbuni din regiunea Soma (Manisa), la aproximativ 80 de kilometri nord de oraşul Izmir, în vestul Turciei.

Guvernatorul regional, Mehmet Bahattin Atci, a declarat pentru postul NTV că în mină a avut loc o explozie, soldată cu moartea a cel puţin unui miner. Ulterior, bilanțul celor decedați avea să crească uluitor.

Deflagraţia a avut loc la doi kilometri în subteran, iar aproximativ 20 de mineri au fost salvaţi de echipele de intervenţie.

"Cred că 200-300 de muncitori sunt blocaţi în subteran", a spus guvernatorul.

După Conchita, POTOPUL! După rezultatul de anul acesta, SE RETRAG de la Eurovision și îşi fac propriul concurs... Numărul morţilor în urma exploziei din mina din Turcia a crescut la 200...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x