Antena Căutare

Extravagantele Comisiei Europene: Milioane de euro pentru vacante luxoase si petreceri

Comisia Europeana cheltuie mai mult de 9 milioane de euro pentru calatorii cu avioane private, vacante in statiuni de lux si petreceri, s-a descoperit in urma unei investigatii a jurnalistilor britanici.



O investigatie a Biroului de Jurnalism de Investigatie a scos la lumina faptul ca o suma impresionanta, care depaseste 7,5 milioane de euro, a fost cheltuita pentru calatoriile membrilor CE cu avioane private, intre anii 2006-2010.

Alte zeci de mii de euro sunt cheltuite sistematic pentru cazarea la hoteluri de cinci stele a comisarilor europeni, dar si pentru vacantele acestora in statiuni de lux din locatii exotice precum Papua Noua Guinee sau Ghana.

De asemenea, Comisia Europeana a platit mai mult de 300.000 de euro pentru petreceri si alte evenimente recreative.

Comisarul european pentru Comert, Catherine Ashton, a fost criticata de presa, anul trecut, dupa ce a solicitat sa aiba la dispozitie in permanenta un avion privat, arata The Telegraph.

Citeste si Antena3

Foto: luxuryproperty.com

IMAGINI SOCANTE! Un tata din China, cu sabia la gatul copilului... VIDEO! Chile: 25.000 de studenti protesteaza impotriva guvernului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x