Antena Căutare

Familia asistentei medicale care s-a sinucis va primi 400.000 de dolari de la autorii farsei regale

Postul de radio din Australia care a facut o farsa angajatilor spitalului unde a fost internata ducesa de Cambridge va dona 400.000 de dolari familiei asistentei care s-a sinucis.

Doi DJ de la postul de radio 2Day FM au aflat informatii confidentiale despre starea de sanatate a ducesei de Cambridge dandu-se drept printul Charles si regina Elisabeta a II-a. O asistenta medicala care le-a cazut in plasa a fost gasita moarta a doua zi dupa farsa. Din primele cercetari, se pare ca Jacintha Saldanha s-a sinucis prin spanzurare.

Conducerea postului de radio a decis sa doneze veniturile din publicitate obtinute pe ultimele luni ale anului familiei asistentei, relateaza Mediafax. Donatia va fi de cel putin 400.000 de dolari.

"Suntem foarte indurerati din cauza a ceea ce s-a intamplat. Speram ca prin contributia noastra la un fond infiintat in memoria asistentei medicale vom putea sa aducem familiei Saldanha sprijinul de care are nevoie in aceste momente dificile”, a declarat patronul grupului de media care detine postul de radio.

Foto: The Guardian

Coreea de Nord a lansat o noua racheta. Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta... Detinutii brazilieni beneficiaza de sedinte gratuite de yoga chiar in spatele gratiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x