Antena Căutare

Femeile din China, torturate pentru a deveni forte de ordine

Imbracate in bikini scurti, femeile din China ar trebuie sa mearga la plaja, dar de fapt sunt supuse unui regim aspru de antrenament pentru a deveni oameni de paza, scrie Daily Mail.

Totul are loc in Sanya, provincia Hainan. Douazeci de femei, cele mai multe dintre ele absolvente de liceu, sunt lovite, izbite, aproape innecate si fortate sa care greutati in timpul unui antrenament dur tinut de oameni de paza profesionisti.

Programul, care dureaza aproximativ 4 saptamani, are printre traineri forte de ordine speciale din Tianjiao, primul de acest fel creat pentru a antrena viitori oameni de paza din randul femeilor.

Fiecare dintre candidate trece prin 10 luni de instructie pentru a-si dezolta calitati in recunoasterea si lupta impotriva terorisimului, arte martiale sau chiar comportament in afaceri.

De asemenea, "premianta" clasei este invitata sa studieze in continuare la Academia Internationala de Securitate din Israel.

Cererile de forte de paza au crescut foarte mult in China, odata cu boom-ul economic si starea pozitiva de sanatate a populatiei care are nevoie acum si de servicii de paza.

In acest sens, absolventii cursurilor pot spera, odata cu finalizarea trainingului, la cariere bine remunerate, daca sunt recrutati de oameni instariti de afaceri.

Femeile, cu atat mai mult, pentru ca sunt mai putin vizibile decat barbatii si pot proteja familiile din postura de false secretare sau bone.

Foto: a1social.com

VIDEO! Constructia celui mai mare pod suspendat din lume a durat cat finalizarea pasajului Baneasa... FOTO! Cargo-ul care s-a rupt, cel mai mare dezastru maritim din istoria Noii Zeelande...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x