Antena Căutare

Feriți-vă de ei! Ce au ajuns să facă acești români este de condamnat. Toată lumea ar trebui să se păzească

Florian Valentin Chioveanu și Georgiana Olteanu, în vârstă de 28 de ani, respectiv 30 de ani au vizitat două surori în vârstă de 94 și 97 de ani și s-au prezentat ca fiind asistenți sociali trimiși de la primărie pentru a acorda asistență la domiciliu persoanelor bătrâne. 

Feriți-vă de ei! Ce au ajuns să facă acești români este de condamnat. Toată lumea ar trebui să se păzească
Georgiana Olteanu, 30 de ani și Florian Valentin Chioveanu, 28 de ani | Rotalianul

Bătrânele îl știau din vedere pe Florian Chioveanu și au decis să-i lase să intre în casa lor.

La un moment dat, Georgiana Olteanu a cerut permisiunea să folosească baia. Între timp, aceasta a făcut ravagii în casă pentru a pune mâna pe bunurile celor două bătrânele. Una dintre surori, văzând că "asistentul social" nu se mai întoarce de la baie, s-a dus să verifice dacă totul este în regulă. Spre suprinderea amândurora, Georgiana Olteanu a fost prinsă în dormitor, în timp ce cotrobăia, având câteva bijuterii de aur în mână și o pungă cu circa 4.000 de euro, economiile celor două pensionare.

Bătrâna si-a dat seama imediat ce se întâmplă și a încercat să se lupte cu hoața pentru a recupera din mâinile acesteia, banii și bijuteriile, dar a apărut Florian care a împins-o cu forță pe bătrâna, a luat ce avea nevoie și s-a făcut nevăzut împreună cu partenera lui de furt.

Bătrânele au sunat imediat la poliție și după ce au preluat declarațiile celor două surori, polițiștii au început o anchetă care, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere video din zonă, a dus la identificarea celor doi infractori români. Procuratura a emis astfel un ordin de arestare pe numele lui Chioveanu și al complicei sale, Georgiana Olteanu, iar aceștia au fost conduși astăzi în penitenciarul din Bologna.

Fostul ministru de Finanţe britanic Philip Hammond şi alţi conservatori de marcă nu vor mai candida în alegerile din dec... Juncker consideră nerealistă propunerea de campanie a lui Corbyn de a negocia un nou acord al Brexitului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x