Antena Căutare

Filmul horror pe care oamenii pur și simplu nu-l pot urmări. Ies din salile de cinema vomitând și cu stări de leșin

Un nou film de groază despre un clovn ucigaș îi face pe spectatorii să leșine și să aibă stări de greață în cinematografe. Oamenii sunt avertizați în privința violenței

Filmul horror pe care oamenii pur și simplu nu-l pot urmări. Ies din salile de cinema vomitând și cu stări de leșin
Filmul horror pe care oamenii pur și simplu nu-l pot urmări

Un nou film de groază îi face pe spectatori să leșine în cinematografe din cauza violenței sale extreme.

Terrifier 2, care este continuarea controversatului Terrifier din 2016. Povestea urmărește un clovn ucigaș în timp ce mutilează victime în ziua de Halloween.

Filmul horror pe care oamenii pur și simplu nu-l pot urmări

Filmul a fost lansat în cinematografele din Statele Unite săptămâna trecută, iar spectatorii au leșinat și chiar au vărsat la proiecție din cauza "reprezentărilor brutale ale groazei".

Drept urmare, compania care a produsTerrifier 2 a emis un avertisment dur pe rețelele sociale pentru a se asigura că telespectatorii sunt pe deplin pregătiți înainte de a-l vedea.

"Acest film conține scene de violență grafică și reprezentări brutale de groază. Telespectatorii care au inima slabă, predispuși la amețeli sau au stomacul slab sunt sfătuiți să fie extrem de precauți. Au existat deja numeroase cazuri de leșin și vărsături în cinematografe. Pentru cei care aleg să continue, aceasta este avertizarea noastră", se arată în declarație.

În ciuda violenței îngrozitoare, producția se menține pe primele locuri în box office. A strâns deja 1,2 milioane de dolari în prima săptămână de lansare, ceea ce este impresionant având în vedere bugetul mic de 250.000 de dolari al filmului.

Ce spun oamenii care l-au văzut deja

A fost suficient pentru a sparge primele zece locuri la box office-ul de weekend, iar numărul limitat de locuri a fost acum extins în urma proiecțiilor sold-out.

Fanii au apelat la rețelele sociale pentru a vorbi despre Terrifier 2, cu o singură scriere: "Unul dintre cele mai groaznice filme pe care le-am văzut vreodată. Nu vă jucați".

"Un tip chiar a vărsat. După film, am observat că nu a ajuns la baie, era tot podea", a scris altul.

"Mi-a plăcut! Atâția oameni au plecat. Nu cred că știau în ce se bag", a scris un bărbat pe Twitter.

Primul Terrifier urmărește un artist pe nume Art the Clown, care terorizează trei femei de Halloween. Filmul a devenit viral după lansare din cauza unei scene deosebit de înfiorătoare. Un personaj a fost tăiat în jumătate într-un mod brutal. În continuare, el se întoarce după ce a fost înviat de o entitate supranaturală pentru a face mai multe ravagii, de data aceasta vizând o adolescentă și fratele ei mai mic.

Ambele filme nu sunt momentan disponibile pentru a fi difuzate în Australia.

Nu este clar dacă au fost interzise sau dacă bugetul mic al filmului a cauzat probleme de distribuție la nivel internațional.

Jessica Gagen a câștigat Miss Anglia 2022, după ce în copilărie a fost victima bullying-ului: „Râdeau de culoarea părulu... Cum arată Akshata Murty, soția noului premier britanic. Rishi Sunak este mai bogat decât Regele Angliei, Charles al III-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x