Antena Căutare

Financial Times: "Romania e condusa de un guvern incompetent"

Situatia din Romania atrage, din ce in ce mai des, atenţia jurnalistilor straini. Cei din Franta, de exemplu, vorbesc despre tendinta guvernantilor de a pune botnita presei, prin noua strategie nationala de securitate propusa de presedintele Traian Băsescu. Asta in timp ce cotidianul Financial Times ii califică pe cei care ne conduc ca fiind incompetenti.

Realitatea romanească o sa dovedeasca faptul ca, greul abia acum incepe


Jurnalistii apreciaza ca Romania are un guvern despre care se poate spune, "in cel mai bun caz, ca este disfunctional, si in cel mai rau, incompetent" la care adauga faptul ca tara este condusa de un presedinte impulsiv.

"Investitorii inteleg, cu fiecare zi, ca Romania se afla intr-o situatie foarte grea, care nu se va imbunatati prea curand", mai scrie Financial Times.

Cotidianul economic apreciaza ca, in aceste conditii, deprecierea leului nu trebuie sa surprinda pe nimeni si avertizeaza că Europa trebuie sa privească atent si cu ingrijorare spre Romania, unde iarna care va urma va fi crancena.







VIDEO! Nunta subacvatica... Studiu: superstitiile ii fac pe oameni sa munceasca mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x