Căutare Live

Fostul secretar general al ONU Javier Perez de Cuellar a murit la vârsta de 100 de ani

Fostul secretar general al ONU Javier Perez de Cuellar a încetat din viaţă la vârsta de 100 de ani, conform unui anunţ al Naţiunilor Unite,

Născut în 19 ianuarie 1920, la Lima, Javier Perez de Cuellar a jucat un rol crucial, în calitate de diplomat, în încheierea războiului dintre Iran şi Irak.

De Cuellar a ocupat postul de secretar general al Organizaţiei Naţiunilor Unite în perioada 1 ianuarie 1982 - 31 decembrie 1991.

Pe durata mandatului său, a jucat un rol determinant în eliberarea ostaticilor americani din Liban precum şi în finalizarea acordurilor de pace din Cambodgia şi El Salvador.

Sursa : news.ro

Facebook își închide un birou după ce un angajat a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Ce se întâmplă cu 5.000... Coronavirusul întoarce Planeta pe dos! Țara în care un sul de hârtie igienică a ajuns să coste 1.000 de dolari...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri