Antena Căutare

Gaddafi catre lume dupa cucerirea capitalei Libiei de rebeli: Moarte sau victorie

Moarte sau victorie. Acesta este mesajul pe care Muammar Gaddafi l-a transmis aseara lumii intregi prin intermediul unui post de radio.


Atat el, cat si acolitii sai au avut se pare, timp sa fuga. Rebelii promit insa ca-l vor gasi si ca-l vor pedepsi .

Muammar Gaddafi nu are de gand sa renunte la putere si sustine ca fuga sa nu reprezinta decat o retragere strategica. Liderul libian le-a tranmis adversarilor sai ca va duce lupta pana la capat.

Intre timp luptele dintre rebeli si trupele lui Gaddafi continua. Potrivit France Press fortele guvernamentale au lansat asupra sediului Consiliului de Tranzitie din orasul Misrata mai multe atacuri cu rachete Scud. O alta zona fierbinte este aeroportul din Tripoli, unde trupele Colonelui incearca sa apere partea de est a obiectivului strategic.

In ciuda acestor evenimemte, devine tot mai clar faptul ca regimul lui Gaddafi isi traieste ultimele clipe, dupa ce orasul Tripoli a fost cucerit iar cei mai multi libieni celebreaza infrangerea lui.

Resedinta lui Gaddafi a fost ultima care a cazut si ea in mainile rebelilor. Victoriosi, ei au patruns in incaperi si au ravasit totul, in cautarea lui Gaddafi.

In capitala eliberata au murit numai in ultimele trei zile peste 400 de persoane.

sursa: Antena3

VIDEO! SUA: Copii evacuati dintr-un autobuz in flacari, chiar in prima lor zi de scoala... CENZURA! Artistii de succes, interzisi in China!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x