Până să ajungă în farfurie, carnea trece printr-un proces îndelungat, atent supravegheat de angajații fabricilor de profil. De exemplu, o companie din Turcia, din provincia Izmir, produce carne de pui exclusiv pentru export.
Pe lângă crenvurști, cârnați sau alte preparate din pui, acolo se pregătesc inclusiv rotisorul pentru celebrul kebab turcesc, cu carnea gata condimentată. În fabrica cu pricina, puii sunt hrăniți până ajung în punctul în sunt pregătiți pentru sacrificare.
Valoarea cărnii de pui exportată din Turcia în perioada ianuarie-mai 2017 a crescut cu 49% față de aceeași perioadă a anului trecut, se arată într-un raport al Uniunii Europene, iar cantitatea a crescut cu 30%. Economia Turciei s-a rotunjit, astfel, cu aproximativ 373 de milioane de dolari, venituri obținute din exporturile cărnii de pasăre.
VIDEO ȘOCANT! Cum sunt injectaţi puii înainte să fie vânduţi!
În imagini, realizate pe 18 iunie 2017, se poate observa cum angajații pregătesc kebab-ul de pui, în fabrica ce procesează carnea de pui din provincia Izmir, Turcia.
Credit foto: Hepta
Caz tragic, în Statele Unite. O femeie de culoare, însărcinată, a fost ucisă de un polițist, în fața copiilor săi: "... VIDEO VIRAL! Preşedintele din Costa Rica face furori pe reţelele de socializare după ce a înghiţit, din greşeală, o inse...