Haos general în Barcelona! Protestatarii au blocat străzile iar oamenii sunt panicați: „Trebuie să stai în casă, să nu ieşi...”

Barcelona este paralizată de protestatari. Catedrata Sagrada Familia, care atrage mii de turişti în fiecare zi, s-a închis forţat astăzi la presiunea străzii.

Barcelona este paralizată de protestatari. Catedrata Sagrada Familia, care atrage mii de turişti în fiecare zi, s-a închis forţat astăzi la presiunea străzii.

Mii de manifestanţi pro-democraţie au înconjurat uriaşa clădire obligând vizitatorii să facă drum întors. Dar haosul a cuprins tot oraşul. Toate mijloacele de transport în comun au circulat cu dificultate, şcolile au fost închise, iar multe dintre magazine nici nu au deschis. Manifestanţii protestează împotriva condamnărilor la închisoare primite de liderii separatişti catalani. Sunt mii de români blocaţi acolo, care se tem să nu izbucnească lupte de stradă.

Andra, o româncă din Barcelona declară orin telefon: „Totul este închis. Şcolile, toate magazinele. Trebuie să stai în casă, să nu ieşi, să nu te aventurezi pe afară, asta spune toată lumea. După violenţele de zilele trecute ne aşteptăm la chestii nasoale.”

Citește și: Grevă generală şi manifestaţie la Barcelona după a patra noapte de violenţe în Catalonia

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri