Antena Căutare

Isterie în magazine de teama coronavirusului! Hârtie igienică vândută cu rația în Australia, după ce stocurile au fost epuizate

Coronavirusul a creat isterie peste tot în lume. În Australia, hârtia igienică a ajuns să se vândă cu rație, după ce oamenii au golit toate rafturile supermarketurilor.

Isterie în magazine de teama coronavirusului! Hârtie igienică vândută cu rația în Australia, după ce stocurile au fost epuizate
Hârtie igienică vândută cu rația în Australia | dailymercury.com.au

În Australia oamenii au golit rafturile supermarketurilor, de teama de a nu rămâne fără hârtie igienică. Panicați de coronavirus, oamenii au dat năvală în supermarketuri și au golit rafturile. Clienții și-au umplut cărucioarele pentru a-și face provizii. Rolele de hârtie iginică s-au epuizat în scurt timp de pe rafturi.

În acest context un supermarket a luat decizia de a vinde cu rație rolele de hârtiei igienică, conform Daily Mercury.

Compania a anunțat că va limita vânzarea, la patru pachete pentru fiecare client, pentru ca produsele să ajungă la cât mai multă lume.

Și compania australiană care se ocupă cu reciclarea hârtiei ”Who Gives a Crap” a anunțat că a vândut imediat toate stocurile. Anunțul a fost făcut miercuri, într-o declarație de presă, Reprezentanții companiei au pus epuizarea stocurilor pe seama ”crizei” generată în ultima perioadă de teama coronavirusului. Ei au făcut apel la oameni să își păstreze calmul.

”Și noi simțim această nebunie. Ne gândim cum să facem să încurajăm empatia, generozitatea și calmul. Dacă aveți mai multe role, vedeți dacă nu cumva vă puteți ajuta vecinii care au nevoie”, au mai transmis ei.

În contextul creat au apărut și speculanții, care încearcă să facă profit. Ei au scos la vânzare în magazinele on-line rolele de hârtie igienică, pe care le vând la suprapreț.

Video.A slăbit 30 de kg într-o lună, consumând doar mâncare pentru câini... Comisarul european Mariya Gabriel vizitează România şi participă la deschiderea Conferinţei “StartupCity Cluj-Napoca”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x