Căutare Live

Hugo Chavez ar mai avea de trait cel mult un an, spun medicii care il trateaza de cancer

Hugo Chavez ar mai avea de trait intre 9 si 12 luni, spun medicii care il trateaza de cancer pe liderul venezuelean, potrivit ziarului spaniol ABC.

Chavez urmeaza un tratament cu analgezice puternice, fapt care poate explica anumite atitudini politice mai ciudate.

Presedintele Venezuelei declara in urma cu trei luni in timpul unei vizite in Cuba ca a scapat de cancer dupa ce a urmat patru sedinte de chimioterapie.


Potrivit unor surse media, Chavez le-ar fi spus medicilor ca intentioneaza sa renunte la orice tratament agresiv care l-ar indeparta si mai mult de la obligatile sale politice.

In varsta de 57 de ani, liderul stangii radicale latino-americane a fost operat in urma cu cateva luni de o tumoare canceroasa in zona pelviana. Chavez se afla la putere din 1999. El vrea sa fie reales in 2012, pentru un al treilea mandat, si a dat asigurari ca starea sa este buna.

Romanii din Danemarca protesteaza duminica la Aarhus... Un fost oficial CIA, inculpat pentru divulgare de informatii secrete...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri