Antena Căutare

"Sunt cadavre carbonizate pe stradă!" Imagini apocaliptice cu morți și răniți în incendiul din California

Mai multe persoane au fost ucise într-un incendiu violent care devasta vineri nordul Californiei, în timp ce mai la sud celebra staţiune balneară Malibu era ameniţată de alt focar, care se extindea rapid, relatează AFP.

Mai multe persoane au fost ucise într-un incendiu violent care devasta vineri nordul Californiei, în timp ce mai la sud celebra staţiune balneară Malibu era ameniţată de alt focar, care se extindea rapid, relatează AFP.

”Ştim că au fost rănite persoane şi ştim că sunt morţi şi încercăm să aflăm mai multe”, a declarat Mark Ghilarducci, de la biroul serviciilor de urgenţă ale guvernatorului Californiei.

”Amploarea distrugerii pe care am observat-o este incredibilă şi îţi frânge inima”, a adăugat el, într-o conferinţă de presă transmisă în direct pe Facebook.

Paradise, un oraş cu aproximativ 26.000 de locuitori, situat la nord de Sacramento, a fost în parte distrus de incendiul numit "Camp Fire", care a izbucnit joi dimineaţa

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alimentat de rafale violente de vânt, sinistrul s-a extins cu viteză mare, acoperind oraşul într-un nor de fum dens şi cenuşă.

Incendiul a devastat 280 de kilometri pătraţi, potrivit Departamentului Pompierilor din California (Cal Fire). Starea de urgenţă a fost decretată în comitatul Butte, şi au fost emise ordine de evacuare a mai multor oraşe.

La aproximativ 600 de kilometri mai la sud, în apropiere de Los Angeles, oraşul Malibu era în stare de alertă, din cauza unui incendiu violent care a izbucnit joi, la aproximativ 20 de kilometri nord.

Atac terorist! Cel puţin 17 morţi, într-o explozie produsă în apropierea unui hotel, în capitala somaleză... Incendii devastatoare în California! Cel puțin nouă persoane au murit arse de vii, iar alte peste 150.000 au fost evacua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x