Imagini APOCALIPTICE surprinse în Tibet! O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit într-un râu

Imagini şocante surprinse într-o localitate din Tibet, unde o clădire cu patru etaje s-a prăbuşit într-un râu. Momentul în care imobilul este luat de ape a fost surprins de o televiziune locală. Autorităţile chineze spun că ploile torenţiale din ultimele luni au provocat inundaţii masive care au afectat grav fundaţia imobilului.

Din fericire, familiile care locuiau acolo fuseseră deja evacuate. În aceeaşi localitate, şuvoaiele au luat şi un TIR aflat pe malul râului. Presa locală scrie că, în regiunea respectivă, a plouat aproape fără oprire timp de o lună.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri