Antena Căutare

Imagini socante! Aproape o mie de morti in urma furtunii tropicale din Filipine

Bilantul furtunii tropicale care a lovit sudul Filipinelor a ajuns, luni seara, la 927 de morti, a anuntat responsabilul organismului national de prevenire a catastrofelor.

Dupa comunicarea teribilei cifre, autoritatile au declarat ca au incetat sa mai tina evidenta persoanelor declarate disparute. Bilantul anterior anunta 662 de morti si 82 de persoane date disparute. Cruce Rosie a contabilizat 713 persoane decedate.

Cel mai recent bilant a fost publicat in contextul in care echipele de interventie au descoperit noi cadavre in Mindanao, unde ploile diluviene au provocat inundatii bruste care au facut ravagii in sate intregi in weekend.

Cel mai important numar de decese a fost inregistrat in orasele portuare Cagayan de Oro si Iligan din Insula Mindanao, devastate de furtuna tropicala Wasi incepand de vineri seara.

Regiunea sinistrata, situata la 800 de kilometri de capitala Manila, este in mod normal scutita de furia taifunurilor care lovesc de regula alte parti ale arhipelagului.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Sursa: Antena3

Foto: EPA/Intact Images

A pledat vinovat pentru ca fiica lui sa nu depuna marturie in instanta!... Un laborator olandez a creat o tulpina mortala a virusului gripei aviare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x