Antena Căutare

Imaginile sfârșitului. S-au filmat înainte de a MURI!

Un videoclip prezentând ultimele clipe a doi tineri automobiliști britanici înainte de un accident fatal a suscitat un interes uriaș în Marea Britanie având peste 8 milioane de vizualizări

Un videoclip prezentând ultimele clipe a doi tineri automobiliști britanici înainte de un accident fatal a suscitat un interes uriaș în Marea Britanie având peste 8 milioane de vizualizări.

Conducătorul auto Kyle Careford, 20 de ani, și prietenul său Michael Owen, amândoi sub efectul drogurilor, au murit în primele ore ale dimineții de 12 aprilie când mașina lor care rula cu 144 km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50, s-a izbit de zidul unei biserici.

Poliția din Sussex (sudul Angliei) a decis luni să prezinte imaginile filmate de Michael Owen cu telefonul mobil pentru a atrage atenția tinerilor asupra efectelor alcoolului și drogurilor la volan.

"Dacă publicarea acestor imagini șoc contribuie la salvarea de vieți, tragica moarte a lui Michael și Kyle va fi o moștenire prețioasă", a declarat inspectorul Phil Nicholas, de la poliția rutieră din Sussex și Surrey.

În aceste imagini cei doi tineri sunt văzuți râzând, discutând și cântând în timp ce Michael Owen pare să-i dea o lecție de condus lui Kyle Careford. Îl auzim pe Michael Owen spunând: 'Rulăm cu 90 de mile (144 km)" iar apoi zgomotul izbiturii. După care o voce întreabă: "Poți să mă auzi?".

A fost descoperit orașul biblic Gomora?... Nivelul de poluare a atins cote maxime! Accesul mașinilor, interzis în centrul orașului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x