Antena Căutare

Impas in Congresul american: Senatul ramane al democratilor, Camera Reprezentantilor a republicanilor

Democratii sunt pe cale sa-si pastreze majoritatea in Senat, in urma alegerilor de marti, au anuntat posturile de televiziune Fox si CNN.

La randul lor, republicanii sunt pe cale sa-si pastreze majoritatea in in Camera Reprezentantilor. Aceasta situatie risca sa prelungeasca impasul politic actual, in contextul in care alesii din Congres trebuie sa ia decizii cruciale pana la sfarsitul anului cu privire la datoria publica si la buget.

Republicanii ar fi trebuit sa castige patru mandate pentru a obtine majoritatea in Senat, dar au pierdut cel putin trei, in statele Massachusetts, Virginia si Indiana.

In Massachusetts, unde lupta a fost foarte stransa, democrata Elizabeth Warren l-a detronat pe republicanul Scott Brown, functia fiind ocupata anterior de democratul Ted Kennedy, decedat in 2009.

Alti doi candidati republicani care au facut afirmatii controversate cu privire la viol au fost invinsi. Se estimeaza ca republicanii vor pierde in Maine si Connecticut.

Citeste si Jurnalul!

Uruguay: Guvernul va scoate la vanzare tigari cu marijuana, pentru a stopa traficul de droguri... Reactia lui Donald Trump, dupa castigarea alegerilor de Barack Obama: "Trebuie sa facem revolutie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x