Antena Căutare

În timp ce românii torturează animalele fără să fie pedepsiți, în Italia, oamenii primesc zile libere pentru a le îngriji: "Animalele fac parte din familie din toate punctele de vedere"

Unei italience angajate la Universitatea La Sapienza din Roma i-au fost acordate două zile libere plătite pentru a-și putea îngriji câinele bolnav.

Unei italience angajate la Universitatea La Sapienza din Roma i-au fost acordate două zile libere plătite pentru a-și putea îngriji câinele bolnav.

Femeia, care trăiește singură, a solicitat două zile libere plătite, a indicat organizația de protecție a animalelor LAV. Nu avea altă soluție pentru a putea avea grijă de setter-ul ei Cucciola, în vârstă de 12 ani, care urma să fie operat. Solicitarea i-a fost însă respinsă.

Proprietara câinelui a citat inițial "motive legate de familie" pentru absența sa, însă angajatorul a insistat să își ia cele două zile din concediu. După ce LAV a oferit asistență juridică femeii, angajatorul a revenit asupra deciziei, acordându-i cele două zile libere solicitate.

Organizația pentru drepturile animalelor a susținut în instanță că neacordarea îngrijirii unui animal aflat la ananghie este echivalentă cu un act de cruzime la adresa animalelor, iar justiția i-a acordat câștig de cauză femeii.

"Este un alt pas important în vederea recunoașterii faptului că animalele... fac parte din familie din toate punctele de vedere ", a declarat președintele LAV Gianluca Felicetti.

Alertă pe continent! O furtună tropicală s-a transformat în URAGAN și vine SPRE EUROPA!!!... Autorul cărţii "Codul lui Da Vinci" lansează un nou volum controversat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x