Antena Căutare

Incident şocant la metroul din Hong Kong! O femeie de 59 de ani a fost împinsă pe şinele de tren (VIDEO)

Momentul șocant în care o femeie de peste 55 de ani este împinsă pe șinele metroului a fost surprins de camerele de luat vederi.

Momentul șocant în care o femeie de peste 55 de ani este împinsă pe șinele metroului a fost surprins de camerele de luat vederi.

Bărbatul se plimbă liniștit pe peron și, în momentul în care se apropie de femeie, întinde mâna, o împinge și trece mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul a avut loc la staţia de metrou Yuen Long, iar înregistrarea a stârnit revoltă printre internauți,conform thesun.co.uk. Femeia aruncată pe şine are 59 e ani şi lucrează ca femeie de serviciu la metrou. Aceasta a suferit o rană destul de gravă la maxilar şi a fost dusă de urgenţă.

FOTO. Adevărata armată a lui Kim Jong-un! SUA a lovit Coreea de Nord unde nu se aştepta nimeni... Papa Francisc, declarațiile care i-au surprins pe toți credincioșii: "Raiul nu este un loc de basm"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x