Antena Căutare

Internetul a râs de ea fiindcă este prea grasă și prea urâtă pentru iubitul său! Cum arată logodnicul femeii?

O tânără din Ghana a reușit să dea tuturor o lecție de neuitat după ce mulți internauți au râs de ea fiindcă o considerau prea grasă.

Internetul a râs de ea fiindcă este prea grasă și prea urâtă pentru iubitul său! Cum arată logodnicul femeii? Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

O tânără din Ghana a reușit să dea tuturor o lecție de neuitat după ce mulți internauți au râs de ea fiindcă o considerau prea grasă.

Mzznaki Tetteh este asistentă și la un moment dat, tânăra s-a logodit cu iubitul ei, Kojo.

Au publicat pe internet fotografii de la logdnă, dar reacțiile au fost surprinzătoare. Unii oameni s-au bucurat pentru evenimentul fericit, dar alții au jignit-o pe tânără.

Problema? Femeia era considerată a fi mult prea grasă și mult prea neatrăgătoare pentru bărbatul cu care tocmai se logodise.

Totuși, tânăra nu a renunțat la pregătirile de nuntă și nici nu s-a lăsat descumpănită de comentariile răutăcioase ale internauților, dovedind că dragostea nu se bazează pe frumusețe.

Miracolul s-a întâmplat după mai bine de 2.500 de ani! A fost descoperit un fragment din craniul lui Buddha Gautama!... Descoperire macabră! Rămășițele unei fetițe care a dispărut acum 15 ani au fost găsite la câțiva kilometri de casa părin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x