Antena Căutare

Ironia sortii: Pastorul care a prezis sfarsitul lumii a suferit un infarct

Pastorul american care a prezis apocalipsa pentru luna trecuta a fost dus la spital dupa ce a suferit un infarct.

Harold Camping, in varsta de 89 de ani, a fost dus de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla acasa. „A avut un infarct", a declarat un vecin pentru cotidianul The Tribune.

Vecinul, care a tinut sa nu ii fie dezvaluita identitatea, a declarat ca a incercat, alaturi de sotia sa, sa o sustina pe sotia lui Camping, in timp ce doctorii il duceau pe acesta la spital.

„Este ceva mai incet in conversatie, dar altfel, se simte bine", a declarat sursa citata, care a reusit sa stea de vorba cu Camping ulterior.

Pastorul, predicator la un post local de radio, a alertat o lume intreaga in luna mai, cand a prezis ca vine sfarsitul lumii. S-a dovedit ca sfarsitul lumii nu a mai venit, dar predicatorul insista ca de fapt s-a „amanat" pentru luna octombrie.

sursa: Antena3.ro

foto: everythingtoshare.com

Omul care a prevestit criza economica mai anunta una, din 2013... Gaddafi, prezentat jucand sah, in timp ce Tripoli era bombardat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x