Antena Căutare

Italia. Xenofobie impotriva romanilor. Un grup de italieni a initiat o petitie pentru excluderea Romaniei din UE

Valul de xenofobie indreptat impotriva romanilor ia amploare in Italia. Delicventi, tigani, ignoranti si rasisti! Asa sunt catalogati conationalii nostri pe retelele de socializare, de un grup de italieni. Acestia au facut o petitie pentru a scoate Romania din Uniunea Europeana! Cativa romani au luat insa atitudine si au facut o petitie in care cer ca vocile care ii discrimineaza in spatiul virtual sa fie cenzurate.

"Roma a devenit groapa de gunoi a deseurilor umane din lume". Asta cred cei care au initiat petitia pentru scoaterea romaniei din uniunea europeana. 400 de persoane le impartasesc opinia, iar numarul acestora ar putea creste, se tem romanii.

Initiatorii petitiei invoca zece motive pentru car romanii n-ar mai trebui sa fie cetateni europeni. Iata patru dintre ele:

1. de cand au intrat romanii in UE spun ca sunt folositi, dar in schimb au pretentii financiare mari. 100 de euro e nimic pentru ei;

2. de cand au intrat in UE nu mai au frica de expulzare;

3. de cand au intrat in UE, romanii trimit somatii de plata italienilor;

4. trimit banii acasa si nu platesc taxe in Italia;

Acestia reproseaza si faptul ca la noi in tara sunt eutanasiati caini.

Dar cel mai important motiv invocat de cei care au initiat petitia este numarul mare de infractiuni comis de cetatenii romani. Cei care au semnat petitia nu se feresc sa-i ameninte pe conationalii nostri stabiliti in Peninsula.

Mii de oameni care au vazut petitia de scoatere a Romaniei din Uniune au fost revoltati de injuriile aduse romanilor. In acest sens, au facut o alta petitie in care cer inchiderea paginii pe care se afla toate aceste insulte.

Barack Obama a strans 181 de milioane de dolari pentru campania electorala... Marea Britanie ameninta cu exercitarea dreptului de veto impotriva tentativelor "scandaloase" de marire a buge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x