Antena Căutare

Jacques Chirac, sejur la Saint Tropez: Politicianul francez traieste a doua tinerete

Iesit din prim-planul vietii politice, Jacques Chirac traieste a doua tinerete. Fostul politician francez a fost surprins recent in Saint Tropez, la o sesiune de relaxare cu prieteni, pizza, cocktail-uri si femei frumoase. 

Inconjurat de prieteni si oameni de afaceri, Jacques Chirac s-a simtit mai bine ca oricand. De vina a fost si aerul de Saint Tropez. Fostul presedinte al Republicii nu s-a dat in laturi nici de la cocktail-uri, incurajat de atmosfera superba din sudul Frantei.

Aparitia lui Jacques Chirac este una interesanta, mai ales ca fostul politician a ajuns la varsta de 79 de ani si are probleme de sanatate.

Jacques René Chirac (nascut pe 29 noiembrie, 1932, la Paris) a fost presedinte al Republicii Franceze intre 1995 si 2007. Intre 1974 - 1976, respectiv 1986 - 1988, a detinut functia de prim-ministru.

foto: hepta.ro

Atacurile lui Anders Breivik ar fi putut fi evitate de politia norvegiana... Fostul majordom al Papei Benedict al XVI-lea a fost acuzat de furt calificat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x