Antena Căutare

Kim Jong-un a reluat dupa 10 ani relatia interzisa cu o cantareata de muzica pop

Femeia misterioasa alaturi de care a fost vazut Kim Jong-un in ultima perioada a fost identificata de jurnalistii straini. Tanara este o fosta membra a unei formatii de muzica pop din Coreea de Nord. In urma cu 10 ani, Kim Jong-il i-a interzis fiului sau sa se mai vada cu ea.

Hyon Song-wol facea parte din trupa coreeana Bochonbo Electronic Music Band si a avut mare succes in topurile muzicale din tara comunista. Potrivit Daily Mail, tanara cantareata si Kim Jong-un au avut o relatie in urma cu 10 ani, dupa ce fiul fostului dictator de la Phenian s-a intors in tara la finalul studiilor pe care le-a facut in Elvetia.

Kim Jong-il nu a fost incantat de legatura celor doi, asa ca i-a interzis fiului sau sa o mai vada pe Hyon Song-wol. Cei doi indragostiti care se cunosteau din adolescenta au mers fiecare pe drumul lui dupa ce relatia lor s-a destramat. Tanara s-a casatorit cu un ofiter din armata nord-coreeana cu care are si un copil, dar nu mai exista informatii care sa confirme ca nu au divortat.

Kim Jong-un si fosta iubita s-au revazut cu ocazia unui eveniment dedicat Zilei Internationale a Femeii, la care Hyon Song-un a sustinut un recital. Cei doi au aparut impreuna in public si la o ceremonie de comemorare a lui Kim Il-sung, bunicul actualului lider, dar si la un spectacol dedicat lui Kim Jong-un.

Foto: Daily Mail

Video socant! Aici se formeaza copiii-teroristi, porecliti "pionierii"!... Imagini EXCLUSIVE de la Fukushima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x