Antena Căutare

TRAGEDIE la o grădină zoo, după ce o leoaică a scăpat din cușcă! Vizitatorii, ÎNGROZIȚI

O leoaică de la grădina zoologică Planckendael din Belgia a fost ucisă de îngrijitori, joi dimineață, după ce a scăpat din cușca ei, îngrozind vizitatorii, care s-au adăpostit în magazinul de suvenire.

O leoaică de la grădina zoologică Planckendael din Belgia a fost ucisă de îngrijitori, joi dimineață, după ce a scăpat din cușca ei, îngrozind vizitatorii, care s-au adăpostit în magazinul de suvenire.

Leoica a scăpat din cușcă în jurul orei 9.45 (ora Belgiei) și s-ar fi plimbat prin parc.

Mai mulți elevi care se aflau în vizită la grădina zoologică au fost ținuți într-un autobuz, dar cadrul didactic care îi însoțea a spus că „nu a fost ușor să le păstreze calmul”.

Animalul a fost prea speriat pentru a fi tranchilizat, așa că a fost împușcat mortal, potrivit presei belgiene.

Până la 40 de persoane s-au adăpostit în magazinul de suvenire al grădinii zoologice, în timp ce angajații acesteia au încercat să rezolve situația.

Pe platforma de socializare Twitter, reprezentanții grădinii zoologice au anunțat că au ucis leoaica „după două încercări eșuate de a o tranchiliza”. Aceștia au precizat că nu au existat riscuri pentru vizitatori sau angajați.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp de la începerea programului de vizitare a grădinii zoologice, așa că nu erau mulți oameni acolo.

Un caz similar s-a petrecut luna aceasta la o grădină zoologică din Germania. Însă, aici incidentul a fost cauzat de o furtună. Un urs a fost omorât, iar doi lei, doi tigri și un jaguar au fost capturați la grădina zoologică Eifel din Lunebach, după ce cuștile lor au fost afectate de furtună.

Erdogan poate pierde? Alegerile pentru președinte vor avea loc Duminică... Imaginile şocante care fac înconjurul lumii. Un preot LOVEŞTE un bebeluş în timpul botezului pentru că micuţul nu se opr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x