Antena Căutare

Marea Britanie mobilizează 20.000 de militari în lupta împotriva noului coronavirus, iar Johnson cere Guvernului să-i prezinte un plan de plasare în izolare a Londrei

Marea Britanie mobilizează 20.000 de militari în cadrul luptei împotriva epidemiei noului coronavirus, a anunţat joi Ministerul britanic al Apărării, relatează Reuters.

Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate în stare de alertă în ţară, care a anunţat 2.626 de contaminări confirmate şi 104 morţi.

Britanicii se pregătesc de o izolare a Londrei, unde staţiile de metrou urmau să fie plasate în carantină şi să rămână închise pânăla noi ordine.

Premierul britanic Boris Johnson, care a dispus închiderea şcolilor în ţară, le-a cerut miniştrilor să-i prezinte un plan de izolare a capitalei - care urmează să antreneze închiderea întreprinderilor, o reducere a circulaţiei mijloacelor de transport în comun, restricţionarea adunărilor şi un control mai strict al deplasărilor.

Sursa : news.ro

China nu a raportat, astăzi, nicio infecție locală pentru prima dată de când a început criza coronavirusului... Wuhanul, ”leagănul” chinez al noului coronavirus, aşteaptă căderea zidurilor carantinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x